Om du köper en valp av oss är den registrerad i SKK, vaccinerad, veterinärbesiktigad, id-märkt och avmaskad. Valpen har en dolda-fel försäkring och säljs med kennelklubbens köpeavtal. Du kan räkna med support från oss under hela hundens livstid! Du och din fyrfota vän kommer att bli inbjuden till kenneträffar och träningstillfällen några gånger varje år
 

Om du köper en valp av oss är den van vid andra hundar, katter och människor av olika slag. Valpen är van vid kloklippning och annan hantering. Den har levt sina första veckor i ett vanligt hem med dammsugning, kastrullslammer och andra häftiga ljud. Den har åkt bil och varit till veterinären, lekt utomhus och provat på att gå på olika underlag. Sommarvalpar har badat i sjön och vintervalpar har gått i djupsnö.
 

Om du köper en valp av oss räknar vi med att du verkligen har tänkt igenom ditt hundägarskap. Är Aussie rätt ras för dig? Det finns nästan en ras för varje människotyp! Aussien behöver både aktivitet och passivitet i massor för att bli en lycklig hund. Din hund förtjänar ett gott liv med bra mat, fysisk aktivitet och mental stimulans och framförallt massor av tid och kärlek i många år framöver.
 

Om du köper en valp av oss förväntar vi oss att du röntgar din hund avseende HD och ED samt gör ett MH innan hunden blivit 18 månader.