Tillyhills Swiss Miss "Nikki"

Född: 2010-04-20

Nikki kom till oss samma dag som kronprinsessan Victoria äktade sin Daniel, den 19 juni 2010. Hon är uppfödd av Tina Johansson på kennel Tillyhills i Karlskrona. Nästan 100 mil enkel resa var det värt för att få det bästa ;)

Nikki är en riktig arbetsmyra, hon älskar helt enkelt att jobba och lydnad är en favoritsysselsättning. Hon har stor kamplust och stort föremålsintresse vilket är en fördel i all form av träning. Hon går bra tillsammans med alla sorters hundar och människor. Hon är väldigt lätt att ha att göra med, finner sig i det mesta. Jag är fantastiskt nöjd med henne och tackar Tina för att hon låtit mig förvalta det goda arvet efter Tilly och Lotus.

Nikki har haft två kullar tillsammans med KORAD SuCh Meet My Own Aldo Montana, Chevroletkullen och USA-kullen, samt en kull med Colored Melody`s Be The Man "Bud", Brotherkullen
 

Hundar med bibehållen avelsrätt:
 

Nikkitorpets Miss Miller "Diva"

Född: 2015-10-09

Diva Diva

Nikkitorpets Miss Miller "Diva" är ur namnkullen 2015. Diva bor hos Sara Alfredsson i Bollnäs. Diva har gjort MH med 1 på skott, har A-höfter och fria armbågar.

Nikkitorpets Chevrolet Corvette "Milla"

Född 2012-10-22
 

Milla är en fantastisk hund som bor och tränas av Therese SJölin. De är ett riktigt "dreamteam". Milla är precis som sin mor en väldigt ivrig hund, vill helst göra allt samtidigt. Vill gärna vara till lags och ser det som belöning att få jobba mer. En fantastisk tik som jag är glad över att ha avelsrätten kvar på.

Milla har haft en kull tillsammans med KORAD Maibe Tails Epson Gates 2015